top of page

CERVESES ARTESANES

 
 Les Clandestines de Montferri són cerveses de fermentació alta i baixa , elaborades artesanalment amb ingredients; provinents de petits productors, la seva carbonatació és natural i no estan pasteuritzades. Totes les cerveses que elaborem comparteixen dues característiques bàsiques: l’aigua, element indispensable en tota cervesa, provinent de l’aqüífer del petit riu Gaià; i la cura i l’amor amb les que estan elaborades.

 

4 MALTES
PALE ALE


La clàssica de Les Clandestines que fa ja anys que ens acompanya en aquesta aventura. Una pale ale tradicional de color àmbar, amb aromes i gust de cereals maltejats. És una cervesa agradable, amb una amargor equilibrada.

Detalls

Alc. 4,5 % // Ebu 22

Malta: pale ale, munich, caramalt, blat.
Llúpols: magnum, challenguer, bobek.

Servir entre 8º i 12ºC
 

4 MALTES.jpg
ROSSA
GOLDEN ALE


Cervesa daurada, com bé indica el seu nom. Lleugera i referescant, amb aromes florals i un amargor de llúpol molt suau, anomenat cascade, conreat a Girona per Lupulina.
 

Detalls

Alc. 4,5 % // Ebu 17

Malta: pilsner, munich.
Llúpul: mitflefrueh

Servir entre 6º i 10ºC
 

ROSSA.jpg
ESPELTA
WEISSBIER


El blat maltejat de l’espelta és el protagonista d’aquesta cervesa, tant per les seves característiques en el gust i l’aroma com per les seves qualitats alimentàries. De color groc clar i aromes afruitats, típics de les weissbiers, i amb una cremositat i dolçor prou marcades. Curiosa de beure, interessant.

Detalls

Alc. 4,5 % // Ebu 15

Malta: pilsner, espelta, caramalt.
Llúpul: mitflefrueh

Servir entre 8º i 12ºC
 

ESPELTA.jpg
NEGRA
STOUT

 

No podia faltar una bona stout per a retre un homenatge a les nostres aigües, les quals aporten les sals necessàries per donar a la cervesa els gustos tan marcats d’aquest estil. Així doncs, hi trobem gustos i aromes que recorden a la regalèssia, al cafè i a la xocolata. Amb caràcter.

Detalls

Alc. 5 % // Ebu 35

Malta: pale ale, caramalt, xocolata,

roast barley, black
Llúpul: northern brewer, challenguer, 

styrian bobek.

Servir entre 8º i 12ºC
 

NEGRA.jpg
FARIGOLA
SPICE ALE


La farigola és un dels elements del paisatge i l’entorn natural del petit poble de Montferri que dóna la pinzellada característica a aquesta cervesa. L’aroma i el gust que hi aporta aquesta aromàtica combinen perfectament amb la dolçor i el gust que hi aporten les maltes, així com amb la suau amargor dels llúpols. Sorprenent.

Detalls

Alc. 4,5 % // Ebu 22

Malta: pale ale, munich, caramlt, blat.
Llúpul: magnum, challenguer, styrian bobek.

Servir entre 8º i 12ºC
 

FARIGOLA.jpg
GAIANADA 1921
AMERICAN IPA


Perquè també ens agraden les cerveses amb aromes i gustos de llúpols americans i amb el cos i la intensitat de les bones maltes angleses.

Una molt bona ipa.
 

Detalls

Alc. 7,5 % // Ebu 45

Malta: pale ale maris otter.
Llúpul: Magnum. cascade, citra, simcoe.    
Servir entre 8º i 12ºC
 

GAIANADA.jpg
GAIANADA 2015
SESION IPA


Una altre ipa dedicada a les avingudes del riu Gaia, mes suau però amb tota la intesitat del llúpol, amb aromes i gustos citircs, ideal pel bon temps.

Detalls

Alc. 4,2 % // Ebu 45

Malta: pale ale golden promise.
Llúpul: centenial, lemondrop, calypso.   
Servir entre 8º i 12ºC

19035705 OFE CLANDESTINES GAIANADA SESSI
00_Clandestines-FonsColor.png
bottom of page